Ekonomi

Cep telefonu, bilgisayar ve tüm elektronik ihtiyaçlar için faizsiz nakit destek veriliyor

Fibabanka tarafından Vatan Bilgisayar Kredisi duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında Vatan Bilgisayar üzerinden yapılacak olan alışverişlerde kredi fırsatı sunulduğu belirtilerek başvuruların başladığı vurgulandı.

Banka tarafından bu konu hakkında yapılan açıklamada “Teknolojiye ulaşmak daha önce hiç bu kadar avantajlı olmamıştı! Vatan Bilgisayar mağazalarından ve vatanbilgisayar.com’dan yapacağınız alışverişlerinizde kredi fırsatından yararlanın, taksitli alışverişin tadını doyasıya çıkarın.” ifadelerine yer verildi.

Elektronik alışverişlerinizi daha hızlı, kolay ve ekonomik hale getirmek amacı ile başlatılan bu kredi kampanyasında Vatan Bilgisayar mağazalarından veya vatanbilgisayar.com’dan yapacağınız elektronik alışverişlerinizde, 3 ay, 6 ay, 10 ay ve 12 ay taksitli faizsiz kredi fırsatı sunulduğu ifade edildi.

BAŞVURU, KULLANDIRIM VE ÖDEME DETAYLARI

Fibabanka tarafından kredi başvurusu, kullandırım ve ödeme detayı ile ilgili bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Vatan Bilgisayar’dan yapacağınız elektronik ürün alışverişlerinizde Fibabanka Kredisinden faydalanmak için SMS ile başvuru yaparak mağazalardan alışverişinizi tamamlayabilir veya vatanbilgisayar.com üzerinden Fibabanka Kredisi ile Öde seçeneği ile ilerleyebilirsiniz.

Tüm ürün ve hizmetlerimizle ilgili sorularınız için 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan 7 gün 24 saat bize ulaşabilirsiniz.

Kredi taksit ödemelerinizi; Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımız, Çağrı Merkezimiz ve tüm şubelerimizden hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Bankamızdaki kredi hesabınıza para transferi yaparak ve Vatan Bilgisayar mağazalarında yer alan ödeme noktalarından da ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

SMS BAŞVURUSU 

Vatan Bilgisayar kredisine SMS ile de başvuru yapılabilir. Vatan yazıp boşluk bırakıp T. C. Kimlik Numaranızı yazıp 3422’ye SMS göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz. En kısa sürede başvurunuzu değerlendirip sizi SMS ile bilgilendireceğiz. Onay SMS’ini aldıktan sonra herhangi bir Vatan Bilgisayar mağazasına giderek dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Online başvuru kapsamında banka müşterisi olanlar ve olmayanlar için farklılık gösteriyor. Aşağıdaki link üzerinden detayları görüntüleyebilirsiniz.

TAKSİT DETAYLARI 

Bilgisayar ve 3 bin 500 liraya kadar olan cep telefonu alımlarında 12 ay taksitli faizsiz kredi imkanı sunuluyor. 3 bin 500 lira üzeri cep telefonu alımlarında 3 ay taksitli faizsiz kredi seçenekleri de bulunmaktadır. Bununla birlikte tablet alımlarında ise 6 ay taksit imkanı bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.