Ekonomi

Araç sahipleri için sevindiren haber! Yakıt alımları için nakit destek

Fibabanka tarafından Petrol Ofisi kredi kampanyası duyuruldu ve bu kredi kampanyası ile araç sahiplerine sevindiren haber verildi. Bu kredi kampanyası kapsamında faizsiz ve masrafsız 2 ay vadeli Petrol Ofisi Alışveriş Kredisi verildi ve akaryakıt harcamaları için verildiği vurgulandı.

Bu kredi kampanyası “Faizsiz ve masrafsız, 2 ay vadeli Petrol Ofisi Alışveriş Kredisi ile akaryakıt harcamalarınızda da yanınızdayız!” sloganı ile paylaşıldı.

Petrol Ofisi Alışveriş Kredisi kapsamında yüzde sıfır faiz imkanı bulunuyor ve 600 lira ile 2 bin lira arasındaki ihtiyaçlar için kredi kullandırılıyor.

2 TAKSİT İMKANI

Ayrıca bu kredi ödemeleri için 2 taksit imkanı verilirken kredi tahsis ücreti alınmayacaktır.

444 88 88 Telefon Bankacılığı üzerinden veya banka şubelerini ziyaret ederek kredi başvurusunda bulunabilir, kredinizi anında kullanabilirsiniz. Ayrıca alışveriş kredinizi Petrol Ofisi istasyonlarında harcayabilir ve kredinizi tek seferde ya da farklı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

LPG TÜRÜ İÇİN KREDİ KULLANDIRILMIYOR

Bununla birlikte yakıt alışverişlerinizdeki harcamalarınızı Automatic Kart üzerinden yapabileceğiniz gibi Araç Tanıma Sistemi’ne kayıtlı olan araçlar için kredi kullandırımı yapılamıyor. Bununla birlikte LPG yakıt türü olan araçlar için kredi kullanılamıyor.

Konu ile ilgili olarak yapılan Fibabanka tarafından yapılan açıklamada “İhtiyacınız olması durumunda, Petrol Ofisi Alışveriş Kredisi’nden yeniden yararlanabilmek için 444 88 88 Fibabanka Telefon Bankacılığı üzerinden veya şubelerimizi ziyaret ederek kredi başvurusunda bulunabilir, onaylanması durumunda kredinizi anında kullanabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

Kredinin detayları ve ödeme kanalları için TIKLAYIN.