Ekonomi

Ziraat Katılım Bankası tüm ev ihtiyaçları için nakit veriyor! Online başvuru imkanı var

Ziraat Katılım Bankası tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya ile tüm ev ihtiyaçları için verileceği belirtildi. Ziraat Katılım Bankası tarafından bu kampanya hakkında bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada beyaz eşya, mobilya, televizyon, bilgisayar, klima gibi dayanıklı tüketim malı alımlarını sağlayan bir ihtiyaç finansmanı ürünü olduğu vurgulandı.

Ziraat Katılım Bankası tarafından yapılan açıklamada bireysel ihtiyaçların ertelenmemesi için nakit verildiği ve nakit sorunu yaşanmamasını sağladığı vurgulandı.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI

Kredinin özellikleri “Bütçenize uygun kar payı oranlarından yararlanabilirsiniz.” ifadelerine yer verilirken kredinin faydaları ise “Peşin satın almanın avantajları ile nakit sorunu yaşamadan ihtiyacınız olan tüketim malını satın alabilirsiniz. Ziraat Katılım’ın sağladığı esnek ödeme planları ile ödemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.” şeklinde belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Ziraat Katılım Bankası tarafından duyurulan kredi kampanyasına şubeden başvuru yapılabiliyor. Ayrıca aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada ‘başvur’ butonuna tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Dayanıklı tüketim finansmanı için gerekli belgeler ise şöyle oldu:

Finansmana konu tüketim malına ilişkin proforma fatura

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport

Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi

Gerekli görülmesi halinde istenebilecek diğer belgeler

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.