Ekonomi

Emeklileri mutlu edecek kampanya! Halkbank’tan 100 bin liraya kadar nakit

Halkbank tarafından mutlu emekli kampanyası başlatıldı ve maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını Halkbank’tan almayı taahhüt edecek olan emeklilere 100 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtildi.

Halkbank tarafından bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada maaşı bankadan alma zorunluluğu olduğu belirtildi ve “Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,71’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadeleri kullanıldı.

FAİZ ORANLARI

100 bin liraya kadar kredi verildiği belirtilen açıklamada aylık faiz oranının yüzde 1,71 olduğu bildirildi. Bu faiz oranı tahsis ücretli olduğunda oluyor. Tahsis ücretsiz kredi kullanımı yapacaksanız faiz oranı yüzde 1,76 oluyor. Ayrıca geri ödeme konusunda da çeşitli avantajlar bulunuyor. Bu kapsamda müşteriler “Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli” seçeneklerinden biri ile geri ödeme yapabilecektir.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 100 bin lira kredi kullanıldığında 36 ay vade 525 lira tahsis ücreti ve aylık faiz yüzde 1,71 kapsamında aylık ödeme 3 bin 956 lira olurken tahsis ücretsiz yüzde 1,76 faiz oranı ile aylık ödeme 3 bin 994 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvurular Halkbank şubeleri üzerinden yapılabileceği gibi SMS ile başvuru da yapılabilir. Vatandaşlar aralarında birer boşluk bırakıp “EMEKLI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazıp 3452’ye SMS göndermek sureti ile başvurularını yapabileceklerdir.