Ekonomi

Ev alacaklara 500 bin lira bazlı 120 ay vadeli kredi veriliyor

Ziraat Bankası tarafından konut kredisi kampanyası duyuruldu ve bu kampanyada 500 bin liralık konutlar baz alındığı Konut 500 bin liranın üstünde veya altındaysa kredi tutarı buna göre değerlendiriliyor. Bunun yanı sıra 120 aya kadar vade imkanı sağlandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak ekspertiz değeri 500.000 TL ve altında olan konutlara ekspertiz değerinin %90’ına kadar, 500.000 TL’nin üzerinde olan konutlara ise ekspertiz değerinin %80’ine kadar 120 aya varan vadeler ile kredi kullandırılabileceği ifade edildi.

120 AY VADE İMKANI 

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “Bankamız Konut Kredisi’ne hemen başvurun, 120 aya kadar vade imkânı ile hayalinizdeki evin sahibi olun.​​” ifadelerine yer verildi.

EK TEMİNAT İSTENEBİLİR

Ayrıca yapılan açıklamada krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebileceği belirtildi ve bankanın bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunduğu bildirilerek şöyle devam edildi:

“Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.”

BAŞVURU YERİ 

Konut kredisi için başvuru yapacak olan vatandaşlar işlemlerini Ziraat Bankası şubeleri, web sitesi, Ziraat Mobil uygulaması, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden yapabilecektir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.