Ekonomi

Acil paraya ihtiyacı olanlara müjde! Anında başvuru ile 50 bin lira hesabınıza geçsin

Halkbank tarafından acil nakit ihtiyaçları için hızlı kredi kampanyası başlatıldı ve bu kredi kampanyasında 50 bin liraya kadar kredi verilebildiği kredinin nasıl kullanılacağı paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Bireysel ihtiyaçlarınız için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme kredi açıklamasında “15.000 TL kredinizi aylık 600,28 TL taksit tutarı ile 36 ay vade ve 78,75 TL tahsis ücreti ödeyerek, %1,77 faiz oranı ile alabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi ve kredinin 1000 lira ile 50 bin lira arasında olduğu belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden ise üye olmadan aşağıdaki link üzerinden başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvururken; aralarında boşluk bırakıp “KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452’ye SMS gönderebilirsiniz. Bu doğrultuda onaylanan kredi ise Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan şubeye gitmeden kullanılabilecek.

BİLİNMESİ GEREKENLER 

Bu kredi kampanyası hakkında bilinmesi gerekenler ise şöyle oldu:

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir.

Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.