Ekonomi

Kredi ve kredi kartı borcu olanlara müjde! Borç kapatma kredisi kampanyası başlatıldı

QNB Finansbank tarafından borç kapatma kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası ile tüm kredi borçları tek çatı altında toplanıyor ve tek bir yere ödeme yapılıyor. Bu kredi kampanyası hakkında QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tüm borçlarınızı bankamızdan kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile kapatabilir, geri ödemelerinizi esnek ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirebilirsiniz.”

AVANTAJLAR

Bu kredi kampanyası hakkında avantajlar da belirtildi. Bu kampanya kapsamında esnek ve uygun ödeme koşulları ile kredi taşıma imkanı olduğu belirtilerek karşı bankalara ücretsiz EFT imkanı sağlanacağı vurgulandı.

FAİZ ORANLARI

Faiz oranları müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir. Bu doğrultuda 52 lira tahsis ücreti alınacağı belirtilerek 309 lira, 315 lira ve 318 lira arasında faizlere göre değişen sigorta prim tutarı belirtildi. Bu kredi kampanyası için faiz oranları ise yüzde 1,53, yüzde 2,0 ve yüzde 2,28 olarak belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu kredi kampanyasına SMS ile başvuru yapılabilir. Bu kapsamda TC kimlik numaranızı 5030’a SMS olarak göndererek başvuru yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra banka şubeleri üzerinden de başvuru yapılabilir.

KAMPANYANIN KOŞULLARI

Tüm bunların yanı sıra kredi koşulları ise şöyle oldu:

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı Borç Transferi Kredisi ile bankamıza transfer edebilirsiniz.

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borçları için kısmi ödeme yapılabilir. Şube ekranında görünen tutarın altındaki miktarlar için transfer yapılamamaktadır.

Diğer bankalara yapılacak EFT işlemleri, sonraki iş gününde karşı bankaya ulaşmaktadır.

Kredi kartı borçları için yapılacak transferlerde ek bir işlem yapılmasına gerek yoktur ancak kredi borçları için yapılacak transferlerde müşterinin mutlaka diğer bankayla iletişime geçmesi ve bilgilendirme yapması gerekmektedir.

Konut Kredisi, Ek Hesap ve QNB Finansbank’taki borçlarınız Borç Transferi Kredisi kapsamında değerlendirilememektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.