Ekonomi

Şubeye gitmeden anında başvuru ile paranız hesabınıza aktarılsın

QNB Finansbank tarafından hızlı kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında acil nakit ihtiyaçları için şubeye gitmeden anında başvuru ile kredi kullanabileceğiniz belirtildi. Bu kampanyası “İhtiyacınız Acilse Çözümünüz Hazır Kredi” sloganı ile paylaşıldı ve şu ifadelere yer verildi:

“Hazır Kredi, acil nakit ihtiyacınız olduğunda size hızlı ve kolay çözümler üretir.Başvuru ve evrak gibi prosedürlerle vakit kaybetmeden limitiniz dahilinde dilediğiniz tutarı hemen kullanabilirsiniz.”

36 AY VADE 

Tek bir başvuru ile dilediğiniz an kullanabileceğiniz Hazır Kredi limiti sağlanacağı belirtilen açıklamada ihtiyaç anında şubeye dahi gitmeden kredi kullanabilme imkanı sağlanacağı vurgulandı. Ayrıca bu kredi kampanyasında 36 aya kadar vade imkanı sağlanacağı vurgulandı.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 10 bin lira kredi ve 36 ay vade ve yüzde 1,79 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 401 lira oluyor. Ayrıca toplam geri ödeme 14 bin 461 lira olacak.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvuruların nasıl yapılacağı hakkında banka tarafından yapılan açıklamada “Başvurunuzu web sitemizden, QNB Finansbank Şubeleri’nden, ATM’lerimizden, Çağrı Merkezi’mizden, Bireysel İnternet ve Cep Şubemizden kolaylıkla yapabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

KAMPANYA KOŞULLARI 

Hızlı kredi kampanyasının koşulları ise şöyle oldu:

Hazır Kredi limiti, mevcut Ek Hesap limitinize bağlı ek bir kredi limitidir. Hazır Kredi’yi yalnızca taksitli olarak kullanabilirsiniz.

Limit dahilinde 2 aydan 36 aya varan vade seçenekleri ile kullanabilirsiniz.

Hazır Kredi limitiniz; taksitli nakit çekimi, kredi kullanımı, banka kredi politikaları incelemesi veya kullanılan kredilerin geri ödemeleri sonucu değişiklik gösterebilmektedir.

Hazır Kredi faiz oranına Faiz ve Ücretler sayfasındaki Diğer/Ek Hesap başlığı altından ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.