Ekonomi

Otomobil alacak olan vatandaşlara 500 bin liraya kadar nakit destek! İşte vade sayısı ve faiz oranları

Garanti BBVA tarafından sıfır ve ikinci el araba alacak olan vatandaşlar için taşıt kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası kapsamında 500 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Bu taşıt kredisi kampanyasında sıfır ve ikinci el otomobil alımları için kredi verilebileceği bildirildi. Örnek ödeme detayları ise şöyle oluyor:

100 bin lira kredi ve 60 ay vade ile aylık faiz oranı yüzde 1,64 oluyor. Bu kapsamda aylık ödeme 2 bin 854 lira olurken toplam geri ödeme 171 bin 273 lira oluyor.

KREDİNİN DETAYLARI 

Kredinin açıklamaları ise şöyle oluyor:

Araç mı satın almak istiyorsunuz? Alacağınız araç belli olsun ya da olmasın, doğru yerdesiniz! Bütçenize uygun ödeme planını hesaplamak ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmek için hesap makinemiz hemen aşağıda yer alıyor.

Eğer KOBİ’yseniz, yukarıdaki butona tıklayarak KOBİ başvuru sayfamızdan kendiniz ya da şirketiniz için hesaplama ve başvuru yapabilirsiniz.

Fiyatlamamız aracın marka/model/model yılına göre değişebilmekte olup nihai fiyatlama başvuru tamamlama noktalarımızda (şube ve anlaşmalı bayi) yapılmaktadır.

Bireysel amaçlı kredinizi araç bedeli 120.000 TL ve altında olan araçlar için maksimum 60 aya, 120.000 TL üzerinde olan araçlar için ise maksimum 48 aya varan vadelerle kullanabilirsiniz.

BAŞVURU 

Söz konusu kredi kampanyasına başvurular Garanti BBVA şubeleri üzerinden yapılabildiği gibi online olarak da başvuru yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.