EkonomiManşet

ABD’de yaşananların ardından dolar fiyatları hızla düştü!

ABD Başkanı Donald Trump‘ın düzenlediği mitingin ardından Trump destekçileri Washington DC’de bulunan kongre binasını bastı. Yaşanan olay nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetti. Kongre baskını ardından dolar ise hızla düşüş yaşadı. Peki, bugün dolar ne kadar?

Dün dünyayı şok eden bir olay yaşandı. Kasım ayı seçimlerinde hüsrana uğrayan Trump’ın destekçileri kongre binasını bastılar. Bu nedenle Türkiye’de yatırımcılar başta olmak üzere herkes dolar fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki, dolar fiyatları bugün ne kadar?

Dolar ve euro düşüş yaşadı

Piyasalardan elde edilen son verilere göre, kongre baskının yaşandığı saatlerde 7.30 TL seviyelerinde seyreden dolar son olarak 7,27 TL’den işlem gördü. Euro ise bugün 8 lira 99 kuruş seviyesine kadar geriledi.

ABD’de kaos: Ölenlerin sayısı artıyor!

ABD Başkanı Donald Trump‘ın düzenlediği mitingin ardından Trump destekçileri Washington DC’de bulunan kongre binasını bastı. Yaşanan bu olay nedeniyle ülke karıştı. Gelen son dakika bilgisine göre, 4 kişi hayatını kaybetti.

ABD’de yapılan Kasım ayı seçimlerinde Donald Trump mağlup olmuştu. Seçici Kurul, eyaletlerden çıkan sonuçlarla paralel bir şekilde 232’ye karşı 306 oyla Biden’ı başkan seçti. 20 Ocak tarihinde Joe Biden yemin ederek resmen göreve başlayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.