Ekonomi

Şubeye gitmeden anında başvuru ile Halkbank’tan 50 bin lira alabilirsiniz

Halkbank tarafından hızlı kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında şubeye gitmeden anında başvuru yapabileceğiniz ve 50 bin liraya kadar kredi alabileceğiniz belirtildi.Bu kapsamda en az 1000 lira en fazla 50 bin lira kredi verilebileceği belirtildi. Konu ile ilgili olarak Halkbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bireysel ihtiyaçlarınız için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz.”

TUTAR VE ÖDEME KOŞULLARI

Tutar ve ödeme koşulları kapsamında 15 bin lira kredi aylık ödeme 597 lira oluyor. Bu doğrultuda 36 ay vade ve 78,75 lira tahsis ücreti ödenmesi gerekmektedir. Ayrıca yüzde 1,75 faiz oranı işletileceği vurgulandı.

BAŞVURU DETAYLARI 

Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden veya aşağıdaki link üzerinden başvuru yapılabilir. Onaylanan başvurunuzu Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan şubeye gitmeden kullanabilirsiniz.

BİLİNMESİ GEREKENLER

Tüm bunların yanı sıra Halkbank tarafından kredi hakkında bilinmesi gerekenler şöyle belirtildi:

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir.

Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.