Ekonomi

Tüketici avans kredisi için başvurular nasıl yapılacak? Ziraat Bankası resmen duyurdu

Ziraat Bankası tarafından önemli bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada tüketici avans kredisi kampanyasının detayları paylaşıldı. Bu kredi kampanyasının açıklaması ise şöyle yapıldı:

“Bankamızda vadeli, vadesiz veya yat​​ırım hesabınız varsa; 6 aya kadar vade imkânına sahip tüketici avans krediniz için hemen başvurun, siz ihtiyaçlarınızı karşılarken paranız para kazanmaya devam etsin.​”

6 AYA KADAR VADE İMKANI

Ayrıca Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada tüketici avans kredisi kampanyasına başvuruların banka şubeleri üzerinden yapılacağı bildirildi. Ayrıca kredi kampanyasında 6 aya kadar vade seçeneği bulunduğu da bildirildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Konu ile ilgili olarak teminat olarak Ziraat Bankası nezdindeki Vadesiz / Vadeli TP/YP Mevduat Hesabı, Repo, Hazine Bonosu, Devlet Tahvili, Eurobond ve Bankamız B Tipi Yatırım Fonu rehni alındığı vurgulandı.

Tüm bunların yanı sıra Ziraat Bankasının bireysel kredi kullanan müşterilere Hayat Sigortası ürünü sunulduğu paylaşıldı.

Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

GEREKLİ BELGELER 

Gerekli belgeler ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Başvuru Formu,

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport,

Nakit teminat karşılığı kullandırılmaktadır.