Ekonomi

Şubeye gitmeden ön başvuru yapılabiliyor! Nakit ihtiyaçları için flaş destek

Fibabanka tarafından şubeden ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası ile başvurunun ilk adımı için şubeye gitmeye gerek kalmadığı belirtildi ve kişiye özel faiz oranlarının işletileceği ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Fibabanka tarafından yapılan açıklamada “Nakit ihtiyaçlarınızda size acil çözüm sunacak bir şubeniz var! Şubelerimizden ihtiyaç kredisine başvurarak, size özel faiz oranları, tüm borçları tek kredi altında birleştirme kolaylığı ve yüksek kredi tutarlarından yararlanma fırsatını yakalayın!” ifadelerine yer verildi.

SUNULAN KOLAYLIKLAR

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada nakit ihtiyaçları için kişiye özel avantaj ve kolaylıklar sunulduğu belirtilerek en yakın Fibabanka şubesine giderek başvuru yapılabileceği İhtiyaç Kredisi için en kolay yoldan çözüm sunan ayrıcalıklar bulunduğu vurgulandı. Bu ayrıcalıklar ise şöyle oldu:

Tüm borçlarınızı tek bir kredi ile birleştirebilirsiniz.

Size özel faiz oranlarından yararlanabilirsiniz.

Teminat göstererek daha uygun faiz oranlarından ve daha yüksek kredi tutarlarından faydalanabilirsiniz.

BAŞVURU VE GERİ ÖDEME 

Teminatlı veya teminatsız ihtiyaç kredisi talepleri için en yakın Fibabanka şubesini ziyaret edebilirsiniz. Şubeye gitmeden başvurunuzun ilk adımı için T.C. Kimlik Numaranızı 3422’ye SMS gönderebilirsiniz. Mobil ve İnternet Bankacılığı kanalları, çağrı merkezi ve tüm şubeler üzerinden kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir.

Banka tarafından yapılan açıklamada “Kredi taksit ödemelerinizi; Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımız, Çağrı Merkezimiz ve tüm şubelerimizden hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Bankamızdaki kredi hesabınıza para transferi yaparak ve Vatan Bilgisayar mağazalarında yer alan ödeme noktalarından da ödemelerinizi yapabilirsiniz.” denildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.