Ekonomi

QNB Finansbank anında 15 bin lira ihtiyaç kredisi veriyor

QNB Finansbank tarafından bir açıklama yapıldı ve ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyasında online başvuru ile 15 bin lira kredi verildiği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada “İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda! QNB Finansbank’ın farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi tekliflerinden size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alın!” ifadelerine yer verildi.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme kapsamında 15 bin lira kredi 36 ay vade ve yüzde 1,33 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 550 lira oluyor.Toplam geri ödemenin ise 19 bin 835 lira olduğu belirtildi.

KREDİ BAŞVURUSU 

Kredi başvurusu hakkında QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’ nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapabilirsiniz.

SMS BAŞVURUSU 

TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.

İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir.

arklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.