Ekonomi

Şubeye gitmeden dijital kredi başvurusu yaparak ihtiyaçlarınızı karşılayın

Ziraat Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada dijital kredi kampanyası duyuruldu. Bu açıklamada kredinin sloganı “Dijital Kredi ile Şubeye Gitmeden Kredi Kullanma Kolaylığı Ziraat’te” şeklinde oldu. Bu kredi kampanyası için şubeye gitmeye gerek kalmıyor ve dijital olarak başvuru yapılabiliyor. Açıklamanın devamında maaşını Ziraat Bankasından alan emekli veya çalışanların ihtiyaçlarının finansmanı için dijital kredi ürünü paylaşıldığı ve internet şube veya mobil uygulama üzerinden başvuru yapılabileceği bildirildi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KREDİ AYRINTILARI

“Maaşını Bankamızdan alan emekli ve çalışan müşterilerimizin ihtiyaçlarının finansmanında kullanabileceği Dijital Kredi ürünümüze İnternet Şube veya Ziraat Mobil üzerinden hemen başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza geçsin.”

BAŞVURU DETAYLARI 

Söz konusu kredi kampanyasına başvuruların Ziraat Mobil uygulaması ve internet şubesi üzerinden yapılabileceği ifade edildi.

36 AY VADE İMKANI 

Ayrıca kredi kampanyasının özellikleri Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada şöyle belirtildi:

İnternet Şube ve Ziraat Mobilden başvuru yapılabilir,

36 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır,

Olumlu değerlendirilen krediler, İnternet Şube ve Ziraat Mobilden hesaba aktarılır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.