EkonomiTeknoloji

15 Şubat tarihine kadar 2 soruyu cevaplayana Iphone 12 verilecek!

QNB Finansbank resmi internet sayfası üzerinden yaptığı duyuru ile 2 soruluk anketin tamamını cevaplayan bireysel müşterilerin Iphone 12 telefon kazanma şansını yakalayacağını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada kampanyanın 15 Şubat 2021 tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi. QNB Finansbank tarafından düzenlenen kampanyanın detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

QNB Finansbank bireysel müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, QNB Finansbank Cep Şubesi’nde yer alan “Q-Finansal Zeka” üzerinden 2 soruluk anketin tamamını cevaplayan bireysel müşterilerin Iphone 12 kazanma şansını yakalayacağı bildirildi. Banka konuya ilişkin açıklamasında, “16.01.2021 ile 15.02.2021 tarihleri arasında, QNB Finansbank Cep Şubesi’nde yer alan “Q-Finansal Zeka” üzerinden 2 soruluk anketin tamamını cevaplayan bireysel müşteriler, 5 adet Iphone 12 (64 GB) telefondan birine çekilişle sahip olma fırsatı yakalıyor!” ifadelerini kullandı. Peki, kampanya detayları nedir?

Kampanya Detayları

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 12.01.2021 tarih ve 58259698-255.01.02-E.256 sayılı izni ile QNB Finansbank A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

Kampanya 16.01.2021 (Saat:11:00) – 15.02.2021 (Saat:23.59) tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelinde, QNB Finansbank A.Ş.’ye ait QNB Finansbank Cep Şubesine giriş yaparak “Q-Finansal Zeka” üzerinden çıkacak 2 soruya doğru veya yanlış fark etmeksizin cevap veren QNB Finansbank mobil aktif bireysel müşterilere 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Çekiliş, 23.02.2021 tarihinde saat:13.00’de QNB Finansbank A.Ş. Toplantı Salonu-Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No:215 Şişli/İSTANBUL adresinde halka açık olarak yapılacaktır.

Çekiliş sonucunda; 10.999,00 TL değerinde 5 adet iPhone 12 Beyaz (64 GB) (Hat, kart, güç adaptörü ve kulaklık hariçtir) verilecektir.

Çekiliş sonuçları 02.03.2021 tarihinde Birgün Gazetesi’nde ve www.kimkazandi.com internet sitesinde yayınlanacaktır.

Kampanyaya sadece QNB Finansbank mobil aktif müşterileri katılabilir.

Kampanyadan sadece kampanya başlangıç tarihi itibarıyla kampanya iletişim izni olan müşteriler yararlanabilir.
“Q – Finansal Zeka” özelliğini kullanabilmek için telefona yüklenmiş QNB Finansbank Cep Şubesi uygulamasının, IOS için 2.2.3 ve daha üzerinde, Android için 2.7.2 ve daha üzerindeki versiyonlarda olması gerekmektedir.
Kampanya sadece Türkçe dil seçeneği için geçerlidir. Dil seçeneğini Türkçe ayarlamayan müşteriler çıkacak soruları göremeyeceği için kampanyaya katılamazlar.

Sorular bilgilendirme amaçlı olup doğru veya yanlış fark etmeksizin yanıtlayan herkes çekiliş hakkı kazanabilir.
Görme engelli müşterilerimiz 0(850) 222 0 900 numaralı Çağrı Merkezimizi arayıp çekilişe katılmak için yardım alabilirler.

Banka tarafından “Q-Finansal Zeka” erişimi kısıtlanmış müşteriler çekilişe katılamayacaklardır.

Kampanyaya katılım her bireysel müşteri için kampanya süresi boyunca 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilanın tebliği yeterli olacaktır.

Müşteri no, ad-soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Piyango için, ilgili Mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir.
Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır.

Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.