EkonomiManşet

Fiat Egea Cross sosyal medyada gündem oldu: İşte 2021 fiyatı ve özellikleri!

Küresel pandemi nedeniyle üretim durmuş ve sıfır araç tedariki zorlaşmıştı. Bu durum araba fiyatları da yansımıştı. Salgın sonrası dönemde araba üretimin tekrar başlaması ile beraber fiyat araştırmaları başladı. Sosyal medyada ise Fiat Egea Cross gündem oldu. Peki, Fiat Egea Cross 2021 fiyatı ve özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

FİAT 2021 araba fiyat listelerini güncelledi. Bu sene ise şirketin Egea Cross modeli çok konuşuldu. Sosyal medyada araç ve fiyatı hakkında yorumlar yapıldı. Peki, Fiat Egea Cross 2021’de ne kadar? Arabanın özellikleri nelerdir?

EGEA CROSS LOUNGE

Yeni Tasarım
Full Led Ön Farlar
Led Arka Farlar
Cross Gövde Ayrıntısı
Jantlar 17” Elmas Kesim Alaşımlı
Genişlik 1542 mm
Uzunluk 4386 mm
Yükseklik 1556 mm
Bagaj 440 ı
Yeni Egea, güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanıza ve araçta geçirdiğiniz her anın keyfini çıkarmanıza yardımcı olan Gelişmiş Sürücü Yardımı Sistemlerine sahiptir.

EĞLENCE

Yeni Egea Cross Lounge’ da teknoloji öne çıkar. 10″ tablet ekran, müziğin ve cihazlarınıza bağlanmanın net, görselliği yüksek ve basit bir yolunu sunar.

KABLOSUZ APPLE CARPLAY

iPhone cihazınızı 10″ Uconnect™ dokunmatik ekrana bağlayın ve Apple CarPlay’i Siri ile sesle denetim veya dokunmatik ekranla kablosuz olarak kontrol edin. Kablosuz Apple CarPlay, iPhone cihazınızı aracınızda kullanmanın akıllıca ve güvenli bir yoludur. Yol tarifleri alabilir, telefon görüşmeleri yapabilir, mesaj alabilir ve iletebilir, ayrıca dikkatinizi yoldan uzaklaştırmadan Apple Müzik uygulamasını, sesli kitapları veya podcast’leri dinleyebilirsiniz.

EGEACROSS LOUNGE FİYAT NE KADAR?

EGEACROSS LOUNGE 154.900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıktı.

2021 fiyat listesine ulaşmak için tıklayınız.