Ekonomi

Kredimi nasıl geri öderim diyenler dikkat: Banka güzel haberi verdi!

Salgın döneminde vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri de banka kredileri oldu. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi araştırması yapıyorlar. Şekerbank Kredi geri ödemelerimi nasıl öderim diye düşünler için güzel haberi verdi. Banka tarafından yapılan açıklamada, “Kredi geri ödemelerimi nasıl öderim diye düşünüyorsanız Artan Taksitli Kredi seçeneğimiz ile yanınızdayız.” İfadeleri kullanıldı.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların kredilerini merak ediyorlar. Şekerbank resmi internet sayfası üzerinden ihtiyaç kredisi verdiğini duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada, kredi taksitini %20 daha az ödemeye imkan tanınacağı bildirildi.

Şekerbank ihtiyaç kredisi açıklaması:

Artan Taksitli Kredi

Kredi geri ödemelerimi nasıl öderim diye düşünüyorsanız Artan Taksitli Kredi seçeneğimiz ile yanınızdayız. Kredi taksitinizi %20 daha az ödemenize imkan sunan bu ürünümüz ile 36 aya kadar uygun faiz oranı ve taksit erteleme seçeneği ile ihtiyaçlarınızı rahat rahat giderin..
•Taksit tutarını her yıl sonraki yılın taksitlerinden %20 daha ödemesine imkan sunan ödeme planı seçeneği
•36 aya varan vade seçenekleri

Kredinize şimdi başvurun Şubelerimiz sizi arasın…

Kredi vadesi minimum 3 ay, maksimum 36 aydır. Kullandırılan kredi tutarı üzerinden bir defaya mahsus kredi tutarının 0,5%’i oranında kredi tahsis ücreti alınır. Tablodaki kredi tahsis ücretine 5% oranındaki BSMV dahil edilmemiştir. Sigorta prim tutarı yaş, kredi tutarı ve vadeye göre değişmekte olup örnek hesaplamada sigorta prim tutarı dahil edilmemiştir. Yıllık toplam maliyet oranına kredi taksitlerinin toplamı ve vergi dahil kredi tahsis ücreti dahildir. Bankamız, faiz oranlarında değişiklik yapma, kredinin kullanımı için son kararı verme, ek belge ve kefil isteme hakkına sahiptir. Talep edilen kredi tutarı ve vadeye ilişkin kredi kullandırım öncesinde faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır.