Magazin

Ünlü sanatçı evlenmek istediğini duyurdu: İşte şartları!

Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah evlenmek istediğini açıklamıştı. Sanatçı evleneceği kişi ile ilgili kriterlerini de ifade etti. 68 yaşındaki Sabah’ın 35-36 yaşları arasında biri ile evlenmek istemesi ise sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Son zamanda yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine oturan Coşkun Sabah, bu kez de evlilik kriterleri ile gündemde.

Magazin Hattı ekibini evinde ağırlayan ünlü sanatçı evlenmek istediği kişinin sahip olmasını istediği özelliklerini de açıkladı.

Sabah açıklamalarında “Evleneceğim kişi kültürlü olacak. Oturup kalkmasını bilecek. Öyle kedicik tarzında olmayacak. Dudakları, kaşları botokslu sevmiyorum. Ben doğallık seviyorum.” İfadelerini kullandı.
16 Ekim 1952 tarihinde dünyaya gelen 68 yaşındaki sanatçı açıklamalarında evlenmek isteği kişinin 35-36 yaşları arasında olmasını istediğini de belirtti.

“Beni gören 49-50’sin diyor”

Sabah söz konusu açıklamalarında, “Hayat paylaşmaktır. Evlilik müessesine çok saygı duyuyorum ve seviyorum. Yıllardır hep güzel ilişkilerim oldu. Hem fizyolojik hem ruhen güzel insanlar tanıdım. Beni her gören 49-50’sin diyor. Hücre yaşım da 49-50. O yüzden 49-50 gösteren kişilerin yanında 35-36 yaşında birinin olması gerekiyor.” Dedi.

Sanatçı yaş farkı tartışmaları için ise “Görüntü baba kız gibi görünüyorsa geçiniz. Ama tablo göz estetiğine uygun düşünüyorsa başkalarına halt etmek düşer. Bu konuda başkalarının yorumlarını tanımıyorum.” Dedi.
Ünlü sanatçının sözleri sosyal medyada çok sayıda kullanıcının eleştirilerine neden oldu.