İzmir HaberleriManşet

Son dakika: İzmir’de deniz taştı: Tramvay ve yaya yolu kapandı!

Gelen son dakika haberine göre, İzmir’de etkili olan fırtına ve rüzgar nedeniyle deniz taştı. Denizin taşması nedeniyle Karşıyaka‘da denizin taşması sonucu tramvay ve yaya yolu kapandığı öğrenildi.

Bugün İzmir’de etkili olan fırtına ve rüzgar nedeniyle İzmir’de deniz taştı. Karşıyaka Karşıyaka Yelken Kulübü önünde meydana gelen ola nedeniyle tramvay ve yaya yolu kapandı. Bölgede harekete geçen trafik ekipleri karayolununun diğer kısmını da kapadı.

Suların boşalması için İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, su boşaltma pompası kurdu.

Öte yandan Bostanlı Balıkçı Barınağı’nda balıkçıların teknelerinin fırtınadan zarar görmemesi için özel önlemler aldı. Vapur ve arabalı vapur seferleri ise iptal edildi.

MGM bu akşam için uyardı:

Vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı tedbir almaları için MGM son dakika uyarılarını paylaştı. Kurum tarafından yapılan uyarılarda, “Akşam saatlerinde Kıyı Ege’de ve Trakya’da görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların İzmir, Manisa, Aydın’ın kıyı ilçeleri, Muğla, Balıkesir’in batı kıyıları, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden su baskını, dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar/fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” İfadeleri kullanıldı. Yapılan açıklamalara göre, bugün 18:00’da başlaması beklenen yağışları bugün 23:59’da son bulacak.