Kültür Sanat

Sadakatsiz yeni bölümünde şok edici gerçek ortaya çıkıyor!

Sadakatsiz dizisinin 18. Bölümünde yaşananlar izleyicilerini şok etmişti. Kanal D tarafından dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Hicran Günül’e Selçuk’un kimin çocuğu olduğunu söyledi. Peki, şok edici gerçek ortaya çıkınca ikilinin evliliği nasıl olacak? İşte cevabı…

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde heyecanlı olaylar meydana geldi. Dizinin 18. Bölümünde Asya Tekirdağ’da kalmaya karar verdi. Asya’dan ayrılmasının pişmanlığını yaşayan Volkan ise Asya’nın evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Öte yandan Selçuk ve Haluk derin bir yüzleşme yaşadı. Dizinin son bölümünde olanlar nedeniyle haftaya yayınlanacak olan yeni bölüm hakkında meraklar arttı. Peki, Sadakatsiz 19. bölümde neler olacak?

Sadakatsiz 19. Bölüm Fragmanı yayındı

Gönül, Haluk’un büyük sırrını öğreniyor. Selçuk’un annesi Hicran, Gönül’ün yanına gelmiştir. Sohbet edip çocuklardan bahsederken, Gönül hiç beklemediği şekilde Haluk hakkındaki şok gerçeği öğrenir. Haluk’un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül ne yapacağını şaşırır. Haluk’un kendini ifade etme çabaları da sonuç vermeyecektir.