EkonomiKamuManşet

İş Bankası kredi kartı kullananlar dikkat! PTT Bank borç ödeme uygulaması sona eriyor!

İş Bankası müşterilerini ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu. Banka müşterilerine gönderdiği mail ile kredi kartı ödemeleri için aldığı kararı bildirdi. Bankadan konu hakkında yapılan açıklamada, “1 Mart 2021 tarihi itibariyle Bankamız kredi kartları için PTT Bank aracılığıyla gerçekleştirilen borç ödeme uygulamamız sona erecektir.” İfadelerini kullandı.

Türkiye’de milyonlarca kişi kredi kartı kullanıyor. İş Bankası ise kendi bankasına ait kartları kullananlar için önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bankadan yapılan açıklamada, kredi kartları için ödemelerin 1 Mart tarihi itibari ile PTTBank üzerinden gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

1 Mart 2021 tarihi itibariyle Bankamız kredi kartları için PTTBank aracılığıyla gerçekleştirilen borç ödeme uygulamamız sona erecektir.

Borç ödeme işlemlerinizi İşCep ve Maximum Mobil uygulamalarımızdan, Bankamatiklerimizden, Şubelerimizden, Çağrı Merkezimizden veya diğer Bankaların ATM’lerinden gerçekleştirmeye devam edebilirsiniz. Hesabınıza para yatırmak için yakınınızda bir İş Bankası Şubesi veya Bankamatik’i yok ise PTT’den İş Bankası’ndaki hesabınıza veya kartınızın hesabına EFT gönderebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.