Magazin

İrem Derici aradığı aşkı sohbet programında buldu

İrem Derici 22 yaşındaki genç oyuncuyla yeni aşka yelken açtı

Uzun süredir yalnız olmasından şikayet eden İrem Derici, sonunda kalbini kaptırdı. Yaşadığı evliliklerden yana bir türlü yüzü gülmeyen başarılı şarkıcı katıldığı programlarda yalnızlığına vurgu yapıyordu. Güçlü sesinin yanı sıra açık sözlülüğüyle de dikkat çeken şarkıcı, bu kez özel hayatıyla gündemde. Medyatik şarkıcının Çok Güzel Hareketler 2’nin yıldızlarından Emre Aslan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

İrem Derici'nin yeni aşkı Emre Aslan
İrem Derici’nin yeni aşkı Emre Aslan

İrem Derici Hayatının Aşkını Cluphouse’da buldu

Yeni nesil arkadaşlık programı olarak da bilinen Cluphouse uygulamasında tanışan çift, bir süredir aşk yaşıyor. Bununla birlikte İrem Derici ve Emre Aslan birlikte yeni porjelere de imza atmayı planlıyor.  Son zamanlarda müzik sektörüne girmek isteyen Emre Kaya için Derici, tam destek veriyor.

İrem Derici yeni aşkıyla cluphouse'da tanıştı.
İrem Derici yeni aşkıyla cluphouse’da tanıştı.

Üniversite’de otomativ mühendisliği bölümünü bitiren Aslan, bununla birlikte oyunculuk hayallerinin de peşinden gitmeyi ihmal etmemiş. Eğitimi sürerken Müjdat Gezen Sanat Merkez’inde oyunculuk dersleri alan Aslan, çeşitli projelerde de yer aldı.

İrem Derici yeni aşkı Emre Aslan
İrem Derici’nin yeni aşkı Emre Aslan bir çok projede yer aldı.

İrem Derici ile yaşadığı aşkla anılan Emre Kaya, aldığı eğitimler sonrasında iki tiyatro oyununda sahneyle buluşmuştu. Öncesinde Yedi Kocalı Hürmüz isimli oyunda sahne alan genç oyuncu dikkatleri üzerine çekmeye başarmıştı. Benzer şekilde kariyerindeki ikinci adımı ise Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından biri olarak attı. BKM Mutfak ekibine dahil olduğu süreçte Kız Ruleti isimle skeçte ”Bora” karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

İrem Derici'nin yeni aşkı Emre Aslan
İrem Derici’nin yeni aşkı Emre Aslan BKM Mutfak’ta seyirciyle buluşuyor.

İrem Derici ile aşk yaşayan genç oyuncu Emre Aslan’ın sinema hayatına ilk adımı ise tiyatro deneyimleri sonrası Organize İşler Sazan Sarmalı 2 filmiyle olmuştu. Sonuç olarak yer aldığı güzel projelerle oyunculuk kariyerinde kendini ispatlamış oldu.

Emre Kaya Organize İşler Sazan Sarmalı filmiyle de seyirci karşısına çıkmıştı.
Emre Kaya Organize İşler Sazan Sarmalı filmiyle de seyirci karşısına çıkmıştı.

İrem Derici’nin genç sevgilisi Emre Kaya müzik sektörüne de adım atıyor

1.86 boyundaki genç oyuncu ara ara instagram hesabından kendine ait bestelerini seslendiriyor. Müzik sektörüne adım atmak isteyen genç oyuncuya sevgilisi İrem Derici şimdilerde elinden gelen desteği verme hazırlığı içerisinde.

Emre Aslan müzik sektörüne de adım atmayı planlıyor.
İrem Derici’nin yeni aşkı Emre Aslan müzik sektörüne de adım atmayı planlıyor.

İrem Derici geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de bir gurup arkadaşıyla çimlerde otururken polis kontrolüne girmişti. İçlerinde Emre Aslan’ın da bulunduğu arkadaş gurubuna korona kurallarına uyulmaması sebebiyle polis para cezası yazmıştı. Ünlü popçu, polislere ”Burada herkes oyuncu ve herkesin korona testi yapılıyor” şeklinde açıklama yaptı.

İrem Derici arkadaşlarıyla parkta korona engeline takıldı
İrem Derici’nin içlerinde sevgilisinin de olduğu arkadaş gurubuna korona kuralları gereği polisler ceza kesmişti.