Kültür Sanat

Bugün Temizlik Benim İşim yok mu? Temizlik Benim İşim bu hafta yayınlanacak mı?

Kadir Ezildi’nin sunumu ile her hafta içi FOX TV ekranlarında yayınlanan ‘Temizlik Benim İşim’ programı bugün hala yayınlanmadı. Bu nedenle programın izleyicileri internet sayfaları üzerinden, “Bugün Temizlik Benim İşim yok mu?”, “Temizlik Benim İşim bu hafta yayınlanacak mı?” sorularının cevabını araştırıyor.

Bu hafta yayınlanacak mı?

Her gün saat 14.00’da FOX TV ekranında yayınlanan ‘Temizlik Benim İşim’ programı bugün yayınlanmadı. Bu nedenle programın sosyal medya hesabına bir çok izleyici yorumlar yazıyorlar. Programın neden yayınlanmadığını merak edenler, Bugün “Bugün Temizlik Benim İşim yok mu?”, “Temizlik Benim İşim bu hafta yayınlanacak mı?” sorularının cevabını araştırıyor. Programın bugün yayınlanmadığı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Program akışında da yer almadığı görüldü. Yarın ise yarışmanın saat 14:30’da yeni bölümü ile yayınlanması bekleniyor.

TEMİZLİK BENİM İŞİM YARIŞMACI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Temizlik Benim İşim programına başvuru yapmak için Fox Tv’nin internet sitesi üzerinde yer alan formu doldurmak gerekiyor. 18 yaşını dolduran kişilerin başvurabileceği programın başvuru formunda ‘Adınız, soyadınız, yaşadığınız il, e-posta, telefon, cinsiyet, adresiniz, doğum tarihiniz, mesleğiniz, kendinizi üç kelime ile anlatır mısınız?, temizlik konusunda ne kadar iddialısınız?, fotoğraf (bir adetten fazla yükleyebilirsiniz)’ gibi bilgileri eksiksiz girmek gerekiyor.