Kültür Sanat

Hercai Reyyan ölecek mi? Ebru Şahin diziden ayrılıyor mu?

Hercai dizisinin bugün yayınlanan bölümü izleyicilerin kafasında soru işareti yarattı. Dizinin hayranları internet sayfalarında, “Hercai Reyyan ölecek mi?”, “ Ebru Şahin diziden ayrılıyor mu?” sorularının cevaplarını araştırıyorlar.

ATV ekranlarında yayınlanarak izleyici karşısına çıkan Hercai dizisinde neler yaşanacağı dizinin sevenleri tarafından merak ediliyor. Hercai son bölümde Reyyan Miran’a öleceğini itiraf etti. Bu nedenle diziyi izleyenler “Hercai Reyyan ölecek mi?”, “ Ebru Şahin diziden ayrılıyor mu?” sorularının cevaplarını araştırıyorlar.

Hercai 63. Bölümde olanlar

Reyyan, Dilşah’ın gerçek yüzüyle bir kez daha karşılaşır ve ona karşı tedbir almak zorunda olduğunu anlar. Bu sırada Azat’ın ortadan kaybolmasının sorumlusu olarak Miran’ı gören Cihan ise elinde silah, düğün evini basar. Füsun’un yaptıklarını öğrenen Zehra gözü dönmüş bir halde Aslanbey konağına giderken Miran’dan daha fazla gerçekleri saklayamayacağını anlayan Reyyan ikisi için güzel bir akşam hazırlar. Aynı gece, Miran’ın da Reyyan’a bir sürprizi vardır ancak olaylar beklenmedik biçimde gelişir. Miran karanlık ve sonu felaket bir yola girmek üzeredir, onu durdurabilecek tek kişi ise Reyyan’dır.

Ebru Şahin diziden ayrılacak mı?

Hercai dizisinde Reyyan karakteri hastalığı nedeniyle ölümle karşı karşıya kalıyor. Ancak Reyyan’ın öleceği henüz kesin değil. Öte yandan dizi ekibinden Ebru Şahin’in ayrılacağına ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı.