Ekonomi

Ziraat Bankası beyaz eşya kampanyasında son tarih 31 Mart!

Evini yenilmek isteyen ya da evlenecek olan birçok vatandaşı sevindirecek haber geçtiğimiz sene Ziraat Bankası tarafından verilmişti. 1 Temmuz 2020 tarihinde beyaz eşya kampanyası başlatan Ziraat Bankası, bu kampanyada son tarihin 31 Mart 2021 olduğunu açıkladı. İşte Ziraat Bankası beyaz eşya kampanyası ile ilgili detaylar…

Salgın sürecinde özellikle evlenmek isteyen bir çok vatandaş beyaz eşyalarını nasıl alacaklarını düşünüyor. Ziraat Bankası Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri 7-10 taksitli işlemlerde +2 taksit fırsatı sağladığını duyurdu. Kampanyanın 31 Mart tarihine kadar uygulanacağı bildirildi.

Beyaz eşya kampanyasının özellikleri

Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri sektöründe yer alan Bankkart üye işyerlerinden Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri 7-8-9-10 taksitli işlemlerde +2 taksit avantajından faydalanabilirsiniz.
Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri 7-10 taksit arası işlemlerde seçmeli olarak +2 taksit fırsatı sunulmaktadır.

Kampanyadan faydalanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.

Artı taksit kampanyası sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle Bankkart yetkili üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri 7-10 taksit arası işlemlerde geçerlidir.

Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen +taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmamaktadır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.