Kültür Sanat

Show TV’nin iddialı dizisi için final kararı alındı!

Kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek gibi isimlerin yer aldığı Arıza dizisi için final kararı alındığı öğrenildi. Show TV ekranlarına iddialı bir giriş yapan dizinin ani final kararı ise sevenlerini üzecek. Peki, Arıza dizisi ne zaman ekranlar veda edecek?

Bu sezon televizyon ekranlarında birbirinden heyecanlı diziler yer aldı. Hal böyle olunca diziler arasında Reyting savaşları yaşanıyor. İzlenme oranında geride kalan diziler ise vedaya hazırlanıyor. Son olarak O3 Medya tarafından hazırlanan Arıza dizisinin reytinglerde düşüş yaşadığı için final kararı aldığı öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın aktardığı bilgiye göre Arıza dizisi 3 bölüm sonra yani 30. bölümüyle final yapacak.

ARIZA 26. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkesin gözü kulağı hastanede Haşmet ve Mert’ten gelecek haberlerdedir. İhtiyar tüm bu yaşananlardan sonra Mithat’ı konsorsiyumun başından alır, masayı da lağveder. Herkes tarafını seçip plan yapmaya koyulurken, Ali Rıza eski bir dostuyla birlikte Mithatların gizli toplantısını basar.

Bunun üzerine Balaban yeni bir plan yaparak, hasımlarını ölümle baş başa bırakmak ister. Ali Rıza ise kendisine gelen sürpriz bir telefonun şaşkınlığı içerisindedir.

Arıza dizisinin bu akşam saat 20.00’da 27. Bölümü yayınlanmaya başlandı.