Ekonomi

10 Nisan 2021 tarihine kadar geçerli: Fatura ödemede 100 TL hediye ediliyor!

Fatura ödemeleri için bankacılık hizmetlerini kullanan ya da kullanmak isteyen vatandaşlara Yapı Kredi Bankası duyuruda bulundu. Banka resmi internet sitesi üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile 11 Mart – 10 Nisan 2021 tarihleri arasında verilecek, ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye edileceğini bildirdi.

Türkiye’de özellikle çalışan vatandaşlar faturalarını otomatik talimat ile ödüyorlar. Yapı Kredi Bankası fatura ödeme talimatlarına ilişkin yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, 11 Mart – 10 Nisan 2021 tarihleri arasında ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye edilecek.

Yapı Kredi Bankası otomatik ödeme talimatına ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

11 Mart – 10 Nisan 2021 tarihleri arasında hesabınızdan veya kredi kartınızdan vereceğiniz, ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye!
Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.