Magazin

Koronavirüse yakalanan Hazal Kaya’nın son sağlık durumu

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Güzel oyuncunun corona virüsüne yakalandığı öğrenildi. Peki, Hazal Kaya’nın son sağlık durumu nasıl?

Koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Kaya, “Beni merak etmeyin, gayet iyiyim. Böyle böyle hafif hafif atlatıyorum şükür” dedi.

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya’dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. TV100’ün haberine göre güzel oyuncunun corona virüsü test sonucu pozitif çıktı. Hazal Kaya’nın corona virüsü hastalığını hafif geçirdiği öğrenildi.

Dizi çekimlerine 5 gün ara verildi

Öte yandan Selahattin Paşalı ile Pera Palas adlı dijital dizide başrol oynayan Kaya’nın hastalığı nedeniyle çekimlere 5 gün ara verildiği ortaya çıktı.

Koronavirüse yakalanan Kaya sosyal medya hesabından bir video paylaşarak sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Hazal Kaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Herkese merhaba. Çıkan haberler maalesef doğru. Ben çok hassas ve dikkatli olmama rağmen, bütün set çok dikkatli olmasına rağmen Kovid oldum. Kendimi izole ettim. Ağır bir grip gibi yaşıyorum aslında. Bütün geçmiş olsun mesajlarına çok çok teşekkür ederim. Beni merak etmeyin, gayet iyiyim. Böyle böyle hafif hafif atlatıyorum şükür. Görüşmek üzere…”