Ekonomi

VakıfBank 100 TL hediye ediyor: 16 Mayıs’ kadar uygulanacak!

Vakıfbank resmi internet sayfası üzerinden yeni kampanya duyurusunda bulundu. Kamu bankası tarafından yapılan yazılı açıklamada, gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektöründe yapılacak alışverişlerde 100 TL Worldpuan hediye fırsatını duyurdu. Kampanyanın 10 Nisan-16 Mayıs 2021 tarihleri arasında geçerli olacağı açıklandı.

Bankalar müşterilerini kendi şubelerine çekmek için zaman zaman kampanya duyurularında bulunuyorlar. Vakıfbank müşterilerini ilgilendiren yeni bir kampanya açıklaması yaptı. Buna göre, gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektöründe yapılacak alışverişlerde 100 TL Worldpuan hediye edilecek.

Vakıfbank kampanya detayları:

VakıfBank Worldcard ile 10 Nisan-16 Mayıs 2021 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektöründe World üye işyerlerinden farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 150 TL ve üzeri alışverişinizden sonra, her 150 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplam 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.
Aynı gün tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, mail order, mobil temassız ödeme ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 20 Mayıs 2021 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 20 Haziran 2021 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Haziran 2021 tarihinde geri alınacaktır.

Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.