Ekonomi

Nissan Qashqai sıfır arabalar için 100 bin TL kampanyası duyuruldu!

Nissan resmi internet sayfası üzerinden sıfır araç kampanyasını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0 faiz fırsatı duyuruldu. İşte sıfır araç için yapılan açıklama…

Sıfır araba almak isteyenler için NİSSAN yeni kampanya duyurusunda bulundu. Resmi internet sayfası üzerinden açıklamada bulunan şirket, Nissan Qashqai, 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0 faiz kampanyası düzenlediğini bildirdi.

Nissan tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Nissan Qashqai %0 faiz, %100 heyecan! Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modeli Nissan Qashqai, 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0 faiz avantajı ile şimdi Qashqai’li olmanın tam zamanı!

Size en uygun Qashqai’ye ulaşmak ve sınırlı sayıda Qashqai UEFA Champions League ve Midnight Edition versiyonlarındaki özel kondisyonları öğrenmek için Nissan Yetkili Satıcıları ile aşağıdaki butonlar aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Nissan Qashqai, Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) açıkladığı satış verilerine göre 2007-2019 yılları arasında Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modelidir.

Niskasko veya Uzatılmış Garanti alımlarında geçerlidir. Kredi kampanyası 1.5 dCi Midnight DCT fırsat araçlarına uygulanan indirim miktarı ile birlikte kullanılamamaktadır.