Ekonomi

Emeklilere 1.750 TL nakit promosyon kampanyası! Son başvuru 31 Nisan 2021

Emekli maaş ödemeleri ile ilgili Yapı Kredi Bankası yeni bir promosyon kampanyası başlattı. Maaşını Yapıkredi Bankası’na taşıyan tüm emeklilere 1.750 TL nakit hediyesi verilecek. T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış bu kampanyanın son başvuru tarihi 31 Nisan 2021’dir.

YAPI KREDİ EMEKLİLİK PAKETİ AVANTAJLARI

Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden ücretsiz havale

Emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almaya devam ettiğiniz sürece Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden gerçekleştireceğiniz tüm Havale’ler ücretsizdir.

Banka ATM’lerinden 3.000 TL günlük para çekme limiti,

Medline acil sağlık hizmeti üyeliği,

Doktorlu kara ambulansı ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerinden 1 yıl boyunca ücretsiz faydalanma,

TL vadeli mevduatınıza 6 ay boyunca hoş geldin faizi,

SGK maaşını Yapı Kredi’ye taşıyıp Bankamızdan ilk maaşını aldığı tarihten önceki 2 ay içerisinde vadeli mevduatı bulunmayan emekli müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilmektedir.

Avantajlı faiz oranıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanımı ve ücretsiz Düzenli Ödeme avantajı sağlanmaktadır.

MAAŞ ÖDEMELERİ NASIL ALINIR?

Yapı Kredi müşterisi iseniz sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir, 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir veya Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil, e-Devlet kanallarından SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Yeni Emekli Olacaklar İçin;

Yeni emekli olacaklar için; SSK veya Bağ-Kur‘dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalışmakta olduğunuz kuruma ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi’yi tercih edebilirsiniz.

1.750 TL’YE VARAN NAKİT PROMOSYON KAMPANYASI

Bu kampanyadan 1 Nisan 2021 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren banka müşterileri, 1.750 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1500 TL’ye kadarsa 1.200 TL, 1500 TL-2500 TL arasındaysa 1.500 TL, 2500 TL’nin üzerindeyse 1.750 TL nakit promosyon ödenir.

Başvuru İşlemleri

1.750 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon verilmez.

Süresi Dışında Aylıkların Farklı Bir Kuruma Taşınması

Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Bankaya fatura ödeme talimatı verenlere 100 TL hediye ediliyor!

ING Bank duyurdu: 30 Nisan 2021 tarihe kadar başvuranlara karşılıksız 1000 TL ödeme yapılacak!