Magazin

Hastaneye kaldırılan Hakan Altun yoğun bakıma alındı!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun sevenlerini üzdü. Altun, Şarkılar Bizi Söyler programının çekimleri öncesi rahatsızlanarak arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının yoğun bakıma alındığı belirtildi. Bilinci açık olan Hakan Altun’un tedbir amaçlı 5 gün yoğun bakımda tutulacağı öğrenildi.

HAKAN ALTUN SAĞLIK DURUMU NASIL?

48 yaşındaki ünlü şarkıcı, sırt ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede, beyin ameliyatını gerçekleştiren ve düzenli olarak sağlık kontrollerini yapan doktoru tarafından tedavi altına alındı. Beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılan Hakan Altun’un sağlık durumu, ilk müdahalenin ardından iyi olduğu belirtildi. Bilinci açık olan ünlü sanatçının tedbir amaçlı 5 gün yoğun bakımda kalacağı aktarıldı. Programda birlikte sunuculuk yaptığı arkadaşları, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici de Hakan Altun’un sağlık durumu nasıl? sorusuna yanıt alabilmek için hastanede onu yalnız bırakmadı.

BEYİN AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

Altun, 2007 yılında beyin tümörü sebebiyle ameliyat olmuştu. 2.5 saat süren bir operasyonla beyninin sağ tarafında yer alan mandalina büyüklüğündeki tümör çıkarılmıştı. Doktoru, bu tümörün 8-9 yıllık olduğunu ve iyi huylu olduğunu belirtmişti. Yoğun bakımdaki Hakan Altun sağlık durumu hakkında annesini görüntülü arama yaparak bilgilendirdi.