Ekonomi

Türk Telekom 10GB internet ve 500 dakika hediye ediyor: Hemen SMS gönderin!

Türk Telekom 2021 Ramazan kampanyasını duyurdu. Cep telefonu operatörü tarafından yapılan açıklamada, 10GB hediye internet, her yöne 500 dakika ve Türk Telekom’lularla ücretsiz konuşma fırsatı verildiği açıklandı. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin belirlenen numaraya ücretsiz SMS göndermesi gerekiyor.

Türk Telekom Ramazan ayında numarasını taşıyanlara ve yeni hat alanlara özel kampanya duyurusunda bulundu. Şirket resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 10GB hediye internet, her yöne 500 dakika ve Türk Telekom’lularla ücretsiz konuşma fırsatından faydalanmak isteyenlerin RAMAZAN 2021 yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndermesi gerektiği bildirildi.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ramazan gecelerinde konuşmak ve internete girmek ücretsiz! 10GB hediye internet, her yöne 500 dakika ve Türk Telekom’lularla ücretsiz konuşma fırsatlarından dilediğinizi seçin, Ramazan bereketini gönlünüzce yaşayın!
Aşağıdaki formu doldurup online başvuru yaparak, kampanyanın geçerli olduğu Yepyeni, Prime ve Selfy tarifelerinden dilediğinize gelebilirsiniz.

Sonrasında RAMAZAN 2021 yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek kampanyadan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom formalarını doldurmak için tıklayınız.