Kültür Sanat

Camdaki Kız 4. Bölümünde Nalan Sedat’la evlenmekten vaz mı geçecek?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 3. Bölümü ile sosyal medyada tartışma konusu oldu. Dizideki bekaret sahnesi bir çok kişi tarafından eleştiriye neden olurken, dizinin hayranları ise 4. Bölüm için araştırmalara başladı. Yayınlanan yeni fragmanda ise Sedat ve Cana’nın haberini gazetelerde gören Nalan’ın babasına “Söz verdim diye evlenmek zorunda değilim değil mi?” diye sorduğu görüldü.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları seyircileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Dizinin 3. Bölümünde Feride’nin Nalan’a bekaret testi yapılması bir çok sosyal medya kullanıcısının eleştirisine neden olmuştu. Dizinin hayranları ise 4. Bölüm için araştırmalara başladı. Peki, 4. Bölümde neler olacak?

Camdaki Kız 4. Bölüm fragman özeti

Sedat’ın Cana ile olan yasak aşkı basına yansımıştır. Bunu öğrenen büyük hayal kırıklığı yaşar. Feride’ye ise gün doğmuştur. Kızının Sedat ile evlenmemesi için ortalığı birbirine katar. Herkes ne yapacağını bilemez haldedir. Sedat’ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Nalan’ı evlenmeye ikna edebilecek mi?

Camdaki Kız dizininin kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Nur Sürer gibi isimler yer alıyor.