Personel Alımı

Belediyeye diyetisyen alımı yapılacak!

Kesbeltaş Kestel Belediyesi  Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanlar’’ sayfasında yer alan ilana göre Kestel Belediyesi, kendi bünyesinde geçici olarak istihdam etmek üzere diyetisyen alımı yapacaktır. Personel alımı başvuruları 26. 04.2021 – 30. 04.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru şartları ve diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir.

Kurum adı: Kesbeltaş Kestel Belediyesi

Adres: Vani Mehmet Mah. Pazaryeri Sok. No: 5 Kestel/Bursa

Aranan Meslek: Diyetisyen

Çalışma Adresi: Kestel Belediyesi

Başvuru adresi: Başvurular için kesbeltas@g-mail.com adresine özgeçmiş gönderilmesi gerekmektedir. E- mail dışında başvuru kabul edilmeyecektir. Gönderilen özgeçmişler, değerlendirildikten sonra, uygun bulunan özgeçmiş sahipleri görüşmeye çağırılacaktır.

Mülakat yeri: Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle başvuru yapacak adayların kesbeltas@gmail.com mail adresine fotoğraflı özgeçmişlerini ilan süresinin bitim tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylara, başvuru bitim tarihinden itibaren bir hafta içinde çağrı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Bayan personel tercih edilecektir.

İlgili Bölümden mezun olmuş olmak

Resmi personel alım ilanını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ