GündemManşet

BİM Marketten alışveriş yapanlar dikkat: BİM özür dileyerek geri toplayacağını duyurdu!

BİM Marketten alışveriş yapanları ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Dev market 23 Nisan tarihinde tüm mağazalarda satışa sunulan Simfer Marka fırın ile ilgili açıklamada bulundu. Özür dileyerek açıklamada bulunan BİM afişte yer alan ürün özellikleriyle uyuşmaması nedeniyle satılan ürünlerin toplatılmasına karar verildiğini açıkladı.

Uygun alışverişin adresi olarak tanınan BİM, müşterilerini ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Kutu üzerinde “M4242 Turbo” model yazıldığı halde içerisinden çıkan fırının “M4298” model olduğunu tespit edilen fırınlar ile ilgili açıklama yapan BİM, satılan ürünlerin toplatılacağını duyurdu.

BİM tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”23 Nisan 2021 Cuma günü mağazalarımızda satışa sunduğumuz Simfer markalı midi fırının afişte yer alan ürün özellikleriyle uyuşmaması nedeniyle satılan ürünlerin toplatılmasına karar verilmiştir. Ürünü satın alan müşterilerimizin en yakın BİM mağazasına iade etmelerini bekler, yapılan hatadan dolayı özür dileriz’

27 Nisan’da indirime giriyor

Öte yandan BİM t 27 Nisan Salı günü indirim fişlerini de yayınladı. BİM tarafından yayınlanan yeni afişlerde özellikle gıda ürünlerinde yapılacak olan indirimler ön plana çıktı.