Genel

MSB’den son dakika şehit haberi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) twitter hesabı üzerinden son dakika bir şehit haberi verdi. Yapılan açıklamada, 28 Nisan 2021 tarihinde Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe’nin şehit olduğunu ve 2 askerimizin yaralandığını belirtildi. Diğer taraftan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avaşin- Basyan bölgesindeki Pençe- Yıldırım operasyonu sırasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım’ın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi. Taziye mesajı ile Gökçe’nin şehit olduğunu bildiren MSB şu mesajı gönderdi;

“Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize terör örgütü tarafından güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır.”

MEhmet Ali Çelebi: ”Irak’ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Şimşek- Pençe Yıldırım harekatında terör örgütü PKK/PYD’nin hain saldırısı sonucu Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe Şehit olmuştur! Ailesi başta olmak üzere, Amasya’mızın ve milletimizin başı sağolsun” dedi.