GenelGündemMagazin

Balaban’ın nişanlısı her şeyi anlattı! İşte aile arası kavganın sebebi

Survivor 2021 yarışmacısı İsmail Balaban’ın geçtiğimiz günlerde annesiyle yaptığı telefon görüşmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayın detayları aydınlanmaya devam ediyor. Annesiyle görüştükten sonra Acun Ilıcalı’nın ısrarıyla nişanlısıyla da görüşen Balaban olayın ayrıntılarını kız arkadaşından dinledi.

NİŞANLI OLDUĞU İÇİN SMS GELMEZ İDDİASI

İsmail Balaban’ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki ifadelerinin ardından günler sonra beklenen görüşme gerçekleşti.

Günlerdir gündemde olan olayı Gamze Atakan, telefonda Balaban’a anlattı. Atakan yaptığı açıklamada, “Sadece bak şu an herkesin sağlığı yerinde bunu bil. Çok talihsiz bir olay oldu. Nişanlı olduğun için SMS gelmez gibi olaylar döndü” dedi.

Atakan şöyle devam etti; ‘Gülsüm anneme böyle söylemiş etraftan insanlar. Konu bu. İsmail zaten başarısıyla yarışacak bir insan dedim Dışarıdan ona söylemişler. Bunlar sen geldiğinde konuşulacak şeyler. İletişim kurmamım tek amacı bunlar kafana takma hiçbir şeyi.’

Balaban ise bu iddiaya ‘Şimdi ben nişanlıyım zaten. Buradan bana SMS az gelir diye düşüncem olmadı. Yarışmaya gelirken korona sebebinden dolayı beni uğurlamaya gelemediler. Gamze de kardeşim de yanımdaydı’ diye yanıt verdi.

SURVİVOR’DA TAKIMLAR DEĞİŞEBİLİR

Survivor 2021’in pazar akşamı yayınlanan bölümde ada konseyinde oylama yapıldı. Program reklam arasına girmeden önce ise Ilıcalı, Instagram’da canlı yayın başlatacağını ve yarışmacıların bilmediği ancak seyircilerin bileceği bir konuyu açıklayacağını söyledi.

Instagram hesabından canlı yayın açan Ilıcalı elemeyle ilgili sürpriz haberi takipçileriyle paylaştı. Ilıcalı, ünlüler takımından elenen yarışmacı kadın olursa takımların değişeceğini açıkladı.