Kamu

Maaşını PTT’den alanlar dikkat: Acil nakit ihtiyaçlar için duyuruldu!

Maaşını PTT‘den alan emekliler kolay emekli kredisi duyuruldu. Konu hakkında yapılan yazılı açıklamada, kredi işlemlerinden 80 yaşına kadar olan ve emekli maaşını PTT’den alan emeklilerin faydalanabileceği belirtildi. İşte kredi faiz oranları ve kredi özellikleri

Emekli maaşını PTT’den alanlara özel kredi desteği sağlanıyor. PTT resmi internet sayfası üzerinden yapılan yazılı açıklamada, 80 bin TL’ye kadar kredi verildiği açıklandı.

Kredi özellikleri

Faiz oranı; 3 – 36 ay vadede 1.250 TL – 80.000 TL tutar aralığında %2,79’dur.

Kredi Tahsis Ücreti kullanılan kredi tutarının binde beş’i kadardır.

Kampanya kapsamında sunulan kredide alt limit 1.250 TL, üst limit 80.000 TL’ dir

Kredi işlemlerinden 80 yaşına kadar olan ve emekli maaşını PTT’den alan emekliler yararlanabilecektir.
(Müşteri yaşı ve vade süresinin toplamı 83 yılı geçemeyecektir. Örneğin 80 yaşında olan bir emekli 4 yıl vadeli kredi alamayacak fakat 3 yıl vadeli kredi alabilecektir.)

Kredi işlemlerinde;

İşyerlerimize kredi kullanma talebiyle bizzat müşterinin kendisinin nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartıyla başvurması gerekmektedir. Vekaletname ile bir başkası adına kredi kullanılmasına yönelik talepler karşılanmamaktadır.

Kredi işlemlerinde işyerlerimizde bulunan ilgili Bankanın kredi evraklarının doldurulması ve imzalanması gerekmektedir.

Kredi işlemlerinde başvurunun yapılması akabinde tüm kredi değerlendirmeleri ve hesaplamaları Bankalar tarafından yapılmaktadır. Kredi değerlendirme sürecinde Şirketimiz ile herhangi bir bağlantısı olmayan kendisini komisyoncu/aracı olarak tanıtan şahısların ve Şirketimizin herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.

Kredi işlemleri esnasında kredi tutarlarından kesilen masraflar Bankalar tarafından alınmaktadır. Kredi tutarlarından dosya masrafı ve sigorta masrafı vb. adlar altında kesilen tutarların iadesi konularında ilgili Banka nezdinde girişimde bulunulması gerekmektedir.

Kredilere ilişkin cayma hakkı işlemleri işyerlerimizden yapılmamaktadır. Bu nedenle Anlaşmalı Bankalar adına işyerlerimizden kredi kullanan müşterilerin, kullanmış oldukları kredilerine ilişkin cayma hakkı taleplerini ilgili Bankaya iletmeleri gerekmektedir.