Ekonomi

Bu araçların fiyatları 60 bin TL’den başlıyor: Halkbank araba satışı yapıyor!

İkinci el araba satın almak isteyenler fiyat araştırması yapıyorlar. Kamu bankası olan Halkbank araç satış ekranı üzerinden yeni ilanlar yayınladı. Teklif bekleyen araç listesinde fiyatların 60 bin TL’den başladığı görüldü.

Türkiye’de sıfır araç satın almak için bütçesi yetersiz olan bir çok vatandaş ikinci el araç fiyatlarını araştırıyor. Halkbank ihale yöntemi ile ikinci el araba satışı yapıyor. Ucuz fiyata araba satın almak isteyen vatandaşlar, banka tarafından listelenen araçlar için teklif verebilirler.

Nasıl Teklif Verilir?

Halkbank şube tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Gerçek kişiler için TC kimlik numarası, tüzel kişiler için de vergi numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.

2012 Model Renault kamyonet 60 000 TL

2015 Model Renault Clio 110 000 TL

2014 Model Dacia Dokker 74 850 TL

ARABA SATIŞ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

E-İhale Nasıl Yapılacak?

Herhangi bir araca teklif verildiği anda, o araç için belirlenen 3 günlük ihale süresi işlemeye başlayacaktır. İhale için kalan süre ve o araca gelen en iyi teklifi internet sayfamızda tüm istekliler ve diğer müşteriler de görülebilecektir. İhale süresi içinde, teklif vermek isteyen müşteriler, yukarıda açıklanan başvuruları yaparak ihaleye katılabilir. İhale bitiş saatine 30 dakika kala yeni bir teklif verilmesi veya mevcut bir teklifin arttırılması halinde, ihale bitiş saati, otomatik olarak 30 dakika daha uzatılacaktır. Bu şekilde uzatılmış bir ihalede, son 30 dakika içinde teklif verilmesi durumunda, ihale 30 dakika daha uzatılacaktır. Son 30 dakika içinde başka teklif gelmemesi durumunda ihale sona erecek ve en yüksek teklifi veren istekli, ihaleyi kazanmış olacaktır.

Muhammen Bedelin Altında Teklif Verilebilir mi?

Muhammen bedelin altında teklif verilememektedir.