Ekonomi

Garanti Bankası Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutluyor: 100 TL hediye ediliyor!

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. Bu kapsamda Garanti Bankası sürpriz bir kampanya duyurusunda bulundu. Banka şampiyon takımın taraftarına özel giyim, elektronik ve restoran harcamalarında 150 TL üstü her işleme 20 TL, toplam 100 TL bonus hediye edileceğini açıkladı.

Garanti Bankası yeni bir kampanya açıklamasında bulundu. Banka açıklamasında, BJK Bonus’a özel giyim, elektronik ve restoran harcamalarında 150 TL üstü her işleme 20 TL, toplam 100 TL bonus verileceği bildirildi. Garanti Bankası tarafından başlatılan kampanya 19 Haziran tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya detayları

Şampiyon takımın taraftarına özel giyim, elektronik ve restoran harcamalarında 150 TL üstü her işleme 20 TL, toplam 100 TL bonus verilecektir.

Kampanyaya Kartal Yuvası’nda yapılan işlemler de dahildir.

Kampanya sadece BJK Bonus kart sahiplerine özeldir.

Kampanya 19 Mayıs – 19 Haziran tarihlerinde geçerlidir.

Online restoran harcamaları, paket servis ve gel-al dahildir.

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması ya da SAMPIYON yazarak 3340’a sms gönderilmesi gerekmektedir.

Fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanyaya sanal kartlar, düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 100 TL bonus kazanabilir.

22 Temmuz 2021’den sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.

Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,48 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.