Kamu

Halkbank Renault marka aracı 60 bin TL’den satıyor!

Uygun fiyata ikinci el araba satın almak isteyen vatandaşlar için Halkbank yeni araç ilanları yayınladı. Halkbank araç satış ekranı üzerinde Renault marka aracın 60 bin TL’den satışa çıktığı öğrenildi. Peki, Halkbank listesinde yer alan araçlara başvuru nasıl yapılır?

Halkbank araba satın almak isteyenler için yeni ilanlar yayınladı. Kamu bankası tarafından satışta bulunan araçlara teklif verebilmek için en yakın Halkbank Şubesi’ne gidilerek araç satış ilan bedelinin %3’ü (yüzdeüçü) tutarındaki geçici teminatın teklifin verildiği Halkbank şubesine yatırılması, internet sitesinde bulunan Türkiye Halkbank Araç Satış Şartnamesi çıktısının alınıp ilgili yerlerini doldurulmak suretiyle her sayfasının imzalanması gerekiyor.

Halkbank araç ilanlarına ulaşmak için tıklayınız. 

Araç İlanlarına Nasıl Teklif Verilir?

Şube tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Gerçek kişiler için TC kimlik numarası, tüzel kişiler için de vergi numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.