Gündem

Bakanlıktan aşı duyurusu: En geç 11 Haziran Cuma gününe kadar iletmeleri gerekiyor!

Türkiye’de vaka sayılarının azaltılması için aşılama çalışmaları devam ediyor. Son olarak müzisyenler, tiyatrocular, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılama programına dahil edildiği bildirildi. Bu kapsamda Aşılama Programı Beyan Listesi’nin en geç 11 Haziran 2021 Cuma gününe kadar iletilmesi gerekiyor.

Aşılama ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından son yapılan açıklamalara göre, müzisyenler, tiyatrocular, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılama programına dahil edildi.

Bakanlık tarafından sosyal medyadan yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Müzisyenler, tiyatrocular, film ve dizi prodüksiyon ekipleri 9 Haziran 2021 tarihinden itibaren aşılama programına dahil edildi.

Tiyatro sanatçıları ile bağlı hizmetlerde görev alan kişilerin bilgileri Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından toplanarak Sağlık Bakanlığı ile paylaşılacak.

Ülkemizde faaliyet gösteren tiyatroların, faaliyetlerinde görev alan oyuncu, yönetmen, dramaturg, teknik görevli gibi kişilere ilişkin Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün http://guzelsanatlar.ktb.gov.tr/adresinde yer alan duyuruda paylaşılan Aşılama Programı Beyan Listesi’ni hazırlayarak en geç 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 16.00’ya kadar asi.tiyatro@ktb.gov.tr adresine iletmeleri gerekmektedir. “