Gündem

Sedat Peker yakalandı mı nerede? Peker’in son video paylaşımlarının ardından avukatından açıklama geldi.

‘’Ben sadece bu suç örgütünün sadece bir üyesiyim’’ diyen Sedat Peker, bulunduğu yeri terk ederek kendisi için daha güvenli bir yere gidene kadar videolarına ara verdiğini Twitter hesabından duyurmuştu. Kesinlikle videolarımı yayınlamaya devam edeceğim ve hesaplaşacağım diyen Peker’in yakalandığına dair bazı iddialar ortaya atıldı. Her hafta Pazar günü sabah saatlerinde Youtube hesabından yeni videosunu yayınlayan Peker bu Pazar Youtube’de video yayınlamayınca merak konusu olmuştu. Öne sürülen iddialarda Türk yetkililerin Sedat Peker’i yakaladığını ve dahası Türkiye’ye getirilmesi için çalışmalar yapıldığı söylendi. Peki, bu haber doğru mu? Sedat Peker gerçekten de yakalandı ? Bu soru avukatına soruldu. Avukatı şu açıklamalarda bulundu?

Bugün Sosyal medyada Sedat Peker’in yakalandığına dair bir takım paylaşımlar yapıldı. Paylaşımlarda, aşağıda ki resimde gösterildiği üzere çok basit bir fotomontajla Peker’in yakalandığı yalanı yayıldı. Zira avukatının yaptığı açıklamada bunun bir yalan olduğunu teyit etmiş oldu. Avukatı, Peker’in yakalandığına dair öne sürülen iddiaların asılsız olduğunu belirtti.  Dahası Peker’in şu anda hangi ülkeye yerleştiğini kendisinin bile bilmediğini, yakalanması durumunda zaten ilk önce kendisinin haberi olacağını söyledi. Peki, Peker 10’uncu videosunu ne zaman yayınlayacak?

Sedat Peker geçtiğimiz hafta içinde kendi attığı bir Twitter mesajı ile yerinin tespit edildiğini ve bu yüzden apar topar yerini değiştirmek zorunda kaldığı ve bu sebeple Perşembe ve Pazar günü yayınlayacağı videoyu net olmamakla birlikte bu hafta içinde yayınlayacağını belirtti. Buna göre Peker’in 10. Videoyu bu hafta içi yâda en geç bu önümüzde ki Pazar kaldığı yerden devam edeceği tahmin ediliyor.