Ekonomi

Ziraat Bankası resmi sitesi üzerinden duyurdu: Aylık bu kadar ödeme yaparak ev satın alabilirsiniz!

Ev sahibi olmak isteyenler için Ziraat Bankası konut kredisi duyurusunda bulundu. Banka resmi üzerinden yapılan hesaplamalara göre, bankadan 100 bin TL konut kredisi çeken bir vatandaşın aylık geri ödemesi bin 717,75 TL olarak gerçekleştirmesi gerekiyor. Ayrıca faiz oranı yüzde 1,39 ve yıllık maliyet oranı yüzde 18.47 olarak hesaplanıyor.

Ziraat Bankası 120 ay vadeli kredi veriyor. Banka bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunuyor. Kamu bankasından 120 ay vade ile 100 bin TL çeken bir vatandaş aylık bin 717,75 TL geri ödeme yapıyor.

Konut kredisi özellikleri

Ekspertiz değeri 500.000 TL ve altında olan konutlara ekspertiz değerinin %90’ına kadar, 500.000 TL’nin üzerinde olan konutlara ise ekspertiz değerinin %80’ine kadar 120 aya varan vadeler ile kredi kullanabilirsiniz.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.

Ziraat Bankası konut kredisi avantajından faydalanmak isteyen vatandaşlar evlerine en yakın banka şubesini ziyaret edebilirler. Ziraat Bankası başvuru kanallarını şubeler, web siteleri, ziraat mobil, internet şubesi, ATM, çağrı merkezi olarak açıkladı.