Gündem

Ege dikkat: Çarşamba gününden itibaren yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) haftalık hava durumu değerlendirmesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yapılan açıklamada, Çarşamba gününden itibaren Marmara ve Kıyı Ege’de hava sıcakladıklarının yükselişe geçeceği ifade edildi. İşte MGM tarafından yapılan son değerlendirmeler

Özellikle tatil planı yapan vatandaşlar havaların ne zaman ısınacağını merak ediyor. MGM resmi twitter hesabı üzerinden haftalık değerlendirmesini paylaştı. Kurum tarafından yapılan değerlendirmede, Çarşamba gününden itibaren Marmara ve Kıyı Ege’de hava sıcakladıklarının yükselişe geçeceği bildirildi.

İşte MGM tarafından yapılan son değerlendirmeler

Haftalık Hava Durumu (21-27 Haz 2021) İç ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında ve altında, doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarınn Çarşamba gününden itibaren Marmara ve Kıyı Ege’de artarak mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Bugün için uyarı yapıldı

Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.