Magazin

Sıla ve İlker Kaleli aşkında şok gelişme! Evleniyorlar mı?

Ses yorumcusu ve güçlü kalem Sıla Gençoğlu ve ünlü oyuncu İlker Kaleli geçtiğimiz ay aşklarını ilan etmişti ve bomba etkisi yaratmıştı. Sosyal medyada çok konuşulan aşka destek veren kadar eleştiri getirenler de oldu. Sıla’nın yaptığı paylaşım ise yine gündeme oturdu ve evleniyorlar mı sorusunu akla getirdi.

Hazer Amani ile yılın ilk aylarında evliliğini noktalayan Sıla gönlünü İlker Kaleli’ye kaptırdı. Birlikte Bodrum’da kalan çift görüntülendikten hemen sonra sosyal medya üzerinden aşklarını ilan etti. Doğum günü için yaptığı paylaşımda Sıla sevgilisine

“O tuttuğun elim değil, kalbim.
Eğildikçe değdim içime.
Geçen zamanın ardından baktım.
Hanın kapılarını kapattım.
Buralara varana dek
Yel de esti, kasırga da vurdu
Sen olursan bir kırk yıl daha deviririm gibi bir cesaret var şimdi içimde.
O baktığın gözüm değil, kalbim
Ve sen bana bu hayatın armağanısın.
40 sene bekledim.
Şükranla…
Doğum günüm kutlu olsun.” diyerek seslendi.

Evleniyorlar mı?

Sosyal medya üzerinden hikaye paylaşan Sıla gündeme bomba gibi düştü. Eve gelen doğal gaz faturasının fotoğrafını paylaşan Gençoğlu “onun ismiyle evimize gelen ilk fatura, söyleyeceklerim bu kadar” diyerek evlilik sinyali mi verdi? Faturada İlker Kaleli’nin ismi dikkat çekti aynı zamanda arkada görünen buzdolabında Sıla ve İlker kalenin ismi kalpler içinde yer alıyordu. Daha önce verdiği röportajda anne olmak istediğini belirten Sıla henüz evlilik iddialarına cevap vermedi. Kaleli de sessizliğini koruyor. Henüz bir açıklama yapılmasa da evlilik yolda gözüküyor çiftimize mutluluklar diliyoruz..