Gündem

Bakan Koca’dan 18 yaş üstü aşılamayla ilgili dikkat çeken paylaşım!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından aşıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, açıklamasında ”Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir dediğimizde, yaz bitiminde nasıl olsa yüzü kızarmayacak diyenler, umarız bugünlerde sık sık güneşe çıkıyorlar.” dedi. Canan Kaftancıoğlu, 8 Mayıs’ta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “18 yaş üstü yaz döneminde aşılanabilir” şeklindeki duyurusuna “Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa” demişti.

BAKAN KOCA’NIN AÇIKLAMASI

Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada ”Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir dediğimizde, yaz bitiminde nasıl olsa yüzü kızarmayacak diyenler, umarız bugünlerde sık sık güneşe çıkıyorlar.” dedi.

CANAN KAFTANCIOĞLU ELEŞTİRMİŞTİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 8 Mayıs’ta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “18 yaş üstü yaz döneminde aşılanabilir” şeklindeki duyurusuna “Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa” demişti.

Canan Kaftancıoğlu, 8 Mayıs’ta attığı tweet’te Bakan Koca’nın “Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir” sözlerini alıntılayarak “Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa Bir hekimin göz göre göre bu derece yalan söyleyebilmesi, gerçekleri perdelemesi, yeri geldiğinde bilimi çarpıtması benim ağrıma gidiyor. Değer mi? Mesleğinden, vatandaştan utanmıyorsa kendinden utanır insan” demişti.