Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi dikkat: Saat verildi! İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak, Kütahya…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 Haziran hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde İzmir ve Manisa’ya uyarı yapıldı. Buna göre, öğleden sonra İzmir ve Manisa’da hava gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Ayrıca bölge genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredecek.

Bölge geneli parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra kuzeyi parçalı ve çok bulutlu İzmir’in ve Manisa’nın kuzey kesimleri ile Çanakkale ve Balıkesir çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 39°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya Kesimi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İstanbul, Kocaeli, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın ve Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.